Selfiepinnen – köp rätt selfiepinne

En väldigt cool grej till mobilen är den berömda pinnen, en så kallad selfie stick. Med en sådan pinne kan du fästa mobiltelefonen på en slags pinne som är väldigt lång och sedan hålla i pinnen så att du kan ta gruppbilder på både dig själv och ett gäng vänner på längre avstånd. Innan selfie pinnen gjorde entré i våra liv så var man förvisad till att först placera mobiltelefonen på till exempel en pall, trappa, stege, sten eller stol, och sedan ställa in självutlösaren att ta en bild om till exempel tio sekunder. Men med selfiepinnens magiska och teknologiska innovation så blir det nu desto enklare. Man fäster telefonen på selfiepinnen och sedan har man en liten knapp i andra änden av pinnen. Genom att trycka på knappen i andra änden av den robusta och bastanta pinnen med utfällbar egenskap så lyckas man ta en bild utan att faktiskt trycka på själva telefonens skärm. Istället tas bilden trots att man håller i selfiepinnens handtag och inte i själva telefonen.

Tack vare denna uppfinningsrikedom så har selfiepinnen verkligen inneburit en nytändning och ett stort steg framåt för de så kallade selfiebilderna som ju är så populära på till exempel Instagram, som är den mest populära applikationen för att dela med sig av bilder genom mobiltelefonen.

Selfiepinnar finns i varierande storlekar, längder och robusthet. Vissa är väldigt stabila men köper man en lågbudgetprodukt så kan de i värsta fall gå av och därför också i värsta fall göra att man tappar en dyr och lyxig mobiltelefon som är värd ett antal tusen kronor. Så det bör man inte göra. Lägg istället hellre en hundring eller två hundringar extra på att få tag på en selfiepinne som verkligen håller i längden och inte svajar eller går av, och som har en rejäl och ordentlig mekanism för att fästa mobiltelefonen så att den verkligen sitter fast ordentligt. Det kanske kostar lite extra just nu, men att tappa en mobiltelefon rakt ner i backen och få dess glas krossat mot marken kan bli en betydligt mer kostsam och dyr historia som slutar med en räkning på en bit över 1000 kronor från ett företag som har som huvudsaklig näringsverksamhet att reparera mobiltelefoner som har ramlat i marken och gått sönder. Om mobilen är gammal kan det bli så pass dyrt att kostnaden för att laga mobilens gas faktiskt blir större än vad mobiltelefonen har för andrahandsvärde på den begagnade marknaden. Kostnaden för att laga glaset kan alltså bli större än det nuvarande faktiska värdet på telefonen. I ett sådant läge vill man kanske helst inte lägga pengar på att laga mobilens skärms sprickor eftersom det ju tyvärr kan kännas som att man kastar pengar i sjön, vilket ju sällan är en särskilt rolig eller trivsam känsla.

Så låt inte snålheten bedra visheten utan satsa på en selfiepinne som ger dig det där lilla extra och framför allt en som är tillverkad med ett material som håller för väder och vind och inte slits ut i längden, och som inte svajar eller riskerar att gå av. Ta och lägg några extra kronor på en Selfiepinne som är robust, för din mobils och din egen skull.